• Caffé Breda Koffiebonen

Coffee

 

Caffè Breda werd opgericht in 1921 in Padova en maakte deel uit van deze historische stad. Genoemd als een van de leiders van de espresso koffie,  Caffè Breda kon gedronken worden in de meest populaire cafe`s en bars, zoals de Santa Lucia Koffiehuis, Pasticceria Panciera en de Maximillian bars. 
De toewijding van 3 generaties van de Breda familie heeft ervoor gezorgd dat Breda bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige koffie, het resultaat van de ondernemersvaardigheden van de Breda familie pioniers die in 1921 zijn begonnen.
Deze toewijding en succes wordt verder gegarandeerd door Procaffe , Procaffe S. P. A. heeft een van de meest moderne koffiebranderij in Noord-Italië, Belluno is gelegen in de idyllische omgeving van de Dolomieten (welke ​​bekend staan om de bekende skigebieden zoals Cortina d' Ampezzo).

Caffé Breda

 • Caffé Breda Di Breda koffiebonen (1kg)
  Caffé Breda Di Breda koffiebonen (1kg)

  Caffé Breda Di Breda Koffiebonen, alleen de beste koffiebonen worden gebruikt voor deze premium blend. Deze melange heeft een intense smaak zal zelfs de kenner verrukken. Een koffie met klasse en persoonlijkheid.

  € 19,95
 • Caffé Breda San Paolo Koffiebonen (1kg)
  Caffé Breda San Paolo Koffiebonen (1kg)

  Caffé Breda San Paolo Koffiebonen is een ideale espresso blend. Het hoge gehalte van de robusta bonen zorgt voor een sterke en Intense espresso. Precies goed voor degenen die willen genieten van een zeer aromatische espresso.

  € 13,95
© 2012 - 2020 Caffé Russo / Koffiebonen en Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel