Koffiebonen

 

Bristot koffiebonen

 

 

Caffé Russo biedt u 10 verschillende smaken koffiebonen van Bristot. 

De koffiebonen Bristot Classico, Espresso, Buongusto, Speciale, Decaffeinato, Rainforest, Tiziano, Sublime, Bio Vita en de Premium Vending. Welke blend je ook kiest uit deze koffiebonen, het heeft zijn eigen unieke smaak. Probeer de smaken en geniet van heerlijke Italiaanse koffie.

 

 

Coffee Bilbao Spain

In een ander land zoals in Spanje is het zeker de moeite waard om andere koffie uit te proberen. Door te vergelijken weet je ook weer wat de smaak van je "eigen" koffie is. In oktober 2018 zijn wij een paar dagen in Bilbao Spanje geweest. Deze cappuccino is zorgvuldig gemaakt en ziet er fantastisch uit. Zelf had ik geen echte koffiebonen gebruikt voor de garnering. Die moet je er dan weer uitvissen is zonde!

 

 • Bristot Classico koffiebonen 1 kg
  Bristot Classico koffiebonen 1 kg

  Bristot Classico koffiebonen is een sterke branding die fantastisch is voor een Cappuccino of Latte Macchiato. De kracht van deze Italiaanse koffie is te wijten aan het gebruik van 70% Robusta`s.

  € 15,95
 • Bristot Espresso koffiebonen 1 kg
  Bristot Espresso koffiebonen 1 kg

  Bristot Espresso koffiebonen is een sterke Italiaanse koffie met een volle en intense smaak. Deze overwegend speciale Robustablend is op speciaal verzoek van de Italiaanse Barista`s samengesteld.

  € 17,49
 • Bristot Buongusto koffiebonen 1 kg
  Bristot Buongusto koffiebonen 1 kg

  Bristot Buongusto koffiebonen is een sterke Italiaanse koffie die zich het beste leent voor melkvarianten, zoals Cappuccino en Latte Macchiato. Deze koffiebonen hebben een donkere cremalaag.

  € 18,49
 • Bristot Speciale koffiebonen 1 kg
  Bristot Speciale koffiebonen 1 kg

  Bristot Speciale koffiebonen is een matig sterke koffie met een nootachtige aroma en een prachtige cremalaag. Een fantastiche smaak die niet vervaagd bij een cappuccino of latte macchiato.

  € 19,49
 • Bristot Decaffeinato koffiebonen 0,5 kg
  Bristot Decaffeinato koffiebonen 0,5 kg

  Bristot Decaffeinato koffiebonen is een matig sterke caffeinevrije Italiaanse koffie gebaseerd op de Bristot Speciale. Een nootachtige aroma, wat zo karakteristiek is van Bristot Caffé, gecombineerd met een prachtige cremalaag.

  € 10,95
 • Bristot Biovita Koffiebonen 1kg
  Bristot Biovita Koffiebonen 1kg

  Bristot BioVita is een 100% biologische koffiebonen melange die past bij degenen die kiezen voor en gezondere en meer natuurlijke levensstijl.

  € 26,95
 • Bristot Premium Vending 1 kg
  Bristot Premium Vending 1 kg

  Deze Bristot Premium Vending is speciaal gebrand voor grote koffie (kantoor) machines. Met een speciale prijs.

  € 13,95
© 2012 - 2020 Caffé Russo / Koffiebonen en Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel