Navigatie

Vriesdroogkoffie 100% koffie

Vorige Artikel 8 van 8

 

Vriesdroogkoffie is 100% koffie zonder toevoegingen

 

Het vriesdrogen:

Tijdens het vriesdroog-proces wordt de extractie naar een temperatuur van -40 -50 graden gebracht. Dit zorgt ervoor dat alle waterdeeltjes veranderen in ijskristallen.

Het ijs wordt onttrokken aan de koffie door een methode genaamd sublimeren. Hierbij gaat de bevroren extractie door een speciale kamer waarbij de ijskristallen worden onttrokken door zeer lage druk(vacuüm).

Waardoor je uiteindelijk een droog product overhoud, genaamd instant/oplos koffie.

Wanneer je hier water aan toevoegd vormt het product zich terug naar de orginele staat.

 

© 2012 - 2018 Caffé Russo / Koffiebonen en Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
De website van Caffé Russo maakt gebruik van Cookies Accepteren Meer informatie
*We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. *Cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als een pagina navigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.